Betalning, integritet, leverans & returer

Nöjda kunder är vårt mål

Vi värdesätter dig som kund och hoppas att du blir nöjd, om inte hör av dig till oss. Skicka ett mail till: info@curiousjoe.se

Betalning och integritet

Kreditkort

Curious Joe hanterar säkra kortbetalningar i samarbete med Stripe och PayPal. Du kan betala med ditt kreditkort eller med ditt PayPal-konto.

 

Kortbetalning är en säker betalningsmetod för dig som kund. Det säljande företaget (Curious Joe) kommer aldrig att få någon information om ditt kort eller kontoinformation. Denna information överförs säkert till en krypterad länk från dig via Stripe eller PayPal till din bank.

 

Om du returnerar en artikel kommer den att krediteras tillbaka till ditt bank- eller kreditkortkonto.

PayPal

Om du har ett PayPal-konto kan du logga in och betala med det.

Vid betalning länkas du automatiskt till PayPal och kan där utföra din betalning.

 

Personlig information

Genom att göra en beställning accepterar du att vi lagrar den information vi behöver för att slutföra hanteringen av din beställning och för att ge dig bästa möjliga service.

 

Vi lagrar ditt namn, adress, e-postadress och den information du ger oss. Vi använder endast informationen så att vi kan tillhandahålla den tjänst du begärde.

 

Vi använder din e-postadress för att skicka en bekräftelse på din beställning, samt information om när din beställning har skickats, och ett uppföljningsmail. Vi kan ibland använda den för att skicka information om nyheter och erbjudanden.

 

Du kan vara säker på att vi aldrig kommer att ge någon av dina personliga uppgifter till någon tredje part. Vi skickar gärna all information vi har om dig och om du känner att den inte är relevant kan du be oss ta bort den. Vänligen kontakta oss om detta - vi hjälper alltid gärna.

Leverans

Leverans

Din beställning skickas normalt inom 1-3 arbetsdagar.

 

Leveranstiden beror på var du bor. I tabellen nedan kan du få en uppskattning av hur många arbetsdagar det kan ta för din beställning att komma till ditt land. Observera att siffrorna gäller för större städer i varje land och att det bara är beräknade leveranstider.

 

Fraktkostnader

Fraktkostnaden beror på vikten på din beställning och börjar från € 4 inom sverige.

Lägg det du vill köpa i varakorgen och gå till kassan för att se din fraktkostnad. Beställningar med fraktkostnader på över 6 € kommer alltid med spårning inom Sverige.

 

Leveranstid

Inom sverige tar det 1-2 arbetsdagar för leverans övriga länder hittar du nedan.

Retur och ångrande av varor

Detta gäller endast kunder inom EU

I EU har du rätt att avbryta ditt online-köp inom 14 dagar utan att ange någon anledning. Detta gäller inte specialanpassade varor. Avbokningsperioden löper ut efter 14 dagar från det datum då du får din beställning.

 

För att utöva din rätt att avbryta måste du informera oss om ditt beslut att ångra din beställning via info@curiousjoe.se. För att uppfylla avbeställningsfristen räcker det för dig att skicka ett e-postmeddelande om att du vill ånga ditt köp eller delar av dit köp innan avbokningsperioden har gått ut.

Vad vi behöver är:  Att du vill ångra köp och returnera varor, ditt beställningsnummer, produkten eller de berörda produkterna, det datum du beställde, det datum du fick den samt ditt namn och adress.

 

Effekter av avbokning

Om du ångrar ditt köp kommer vi att återbetala kostnaden för de varor du returnerar (ej fraktkostnaden). Vi kan göra avdrag från återbetalningen för värdeförlust för levererade varor, om förlusten är resultatet av onödig hantering av dig som köpare.

 

Vi kommer att göra återbetalningen utan onödigt dröjsmål, och senast 14 dagar efter dagen får vi alla relevanta varor tillbaka från dig.

 

Vi kommer att ersätta dig med samma betalningsmetod som du använde för den första köptransaktionen.

 

Återlämnande av varor

Du måste skicka tillbaka varorna till oss utan onödigt dröjsmål och under alla omständigheter senast 14 dagar från den dag då du meddelar din önskan att ångra ditt köp. Tidsfristen uppfylls om du skickar tillbaka varorna innan perioden på 14 dagar har gått ut.

 

Returkostnad

Som köparen står du för kostnaden för att returnera varorna (t.ex. porto).

Kunder utanför EU

Observera att eventuella avgifter för import av varor från EU, som skatter och tullar, är köparens ansvar.

Inom EU finns inga avgifter relaterade till skatter eller tullar.